Episode 56: Skal alle med på rejsen?

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 17. november 2020. Photo by moto moto sc on Unsplash

 

Et af de store spørgsmål, når vi gennemgår forandringer, transformationer og skaber udvikling er: Skal alle med på rejsen? I denne episode gennemgår Erik og Puk tre vigtige spørgsmål samt en model du bør tænke ind, før og under en forandringsrejse.

Tre spørgsmål du bør stille dig selv og dine kolleger:

  • SKAL alle med på rejsen?
  • VIL alle med på rejsen?
  • KAN alle komme med på rejsen?

Brug spørgsmålene når I planlægger jeres forandring, samt brug dem undervejs når noget ændrer sig.

Dertil kan du med fordel bruge denne model til at kortlægge dig selv, dine kolleger og dine medarbejdere. Hvor befinder I jer?

I episoden gennemgår Erik og Puk modellen og har en snak om hvad hvert kvadrant betyder for måden du skal tilgå dine medarbejdere. Lyt med og bliv klogere på hvordan du kan bruge modellen til at få alle med på rejsen.

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author