Episode 55: PUK modellen – en modenhedsmåling

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 3. november 2020. Photo by William Warby on Unsplash

 

Puk Falkenberg skabte i 2016 en modenhedsmåling som del af hendes speciale fra SDU i forandringsledelse. Modellen kobler kulturbeskrivelserne fra Frederic Laloux’ bog “Reinventing Organzsations” med fem vinkler i organisationen: Formål, innovation, kultur, organisering og lederskabet.

Modellen kom med i Erik Korsvik Østergaards seneste bog “Teal Dots in an Orange World” og fik i den forbindelse en opdatering og blev udvidet til også at omfatte forandingsledelse.

Man bruger modellen ved at udfylde et spørgeskema, som du kan hente lige her.

I episoden gennemgår vi modellen, hvordan den opstod, hvordan vi bruger den selv – og hvad vil gerne vil tilføje nu, for at opdatere den endnu en gang: Kommunikation, arbejdsform (synkron eller asynkron) og digital modenhed

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author