Episode 57: Selvledelse starter med selvindsigt

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 8. december 2020.

 

Selvledelse er populært, med rette. Selvledelse handler om freedom at work, om respekt og anerkendelse, om tilpasningsstyrke og om beslutninger i rette tid og sted.  

Men selvledelse er også krævende. I denne episode sætter vi ord på hvad vi mener det kræver, på personligt niveau. Vi kommer ind på spørgsmål, du kan stille dig selv. Vi fortæller hvad vi selv gør – og kommer med eksempler.  

Selvledelse kræver nemlig at du har styr på:  

  • Din tid
  • Dine opgaver 
  • Din energi 
  • Dine penge 
  • Dine relationer 
  • Din egen branding, indadtil i virksomheden

Det kræver selvindsigt. Tager du din egen ”team temperature”? Reflekterer du? Hvad vil du rent faktisk selv? Hvor er dine sliders? 

Selvledelse kræver disciplin. 

Selvledelse kræver relationel omsorg. 

Det handler ikke om at være introvært eller ekstrovert – det handler om følelsesmæssig intelligens. 

Selvledelse starter med selvindsigt. 

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author