Episode 54: Spørg os om alt

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 27. oktober 2020. Photo by Paola Chaaya on Unsplash

 

Vi opfordrede jer til at stille os spørgsmål – og det gjorde I – og TAK!

Her er jeres spørgsmål, som vi besvarer i episoden:

Hvad er der allermest behov for, for at trives i en disruptiv fremtid?

Hvordan kan man i praksis skabe mere menneskelighed på arbejdspladsen?”

Hvilke politikker om nogen bør man have i fremtidens organisation? Arbejdstilsynet forventer for eksempel ved tilsyn, at der findes politikker for mobning og chikane?

Hvordan håndterer man personalesager i en selvledende organisation?

Hvordan kommer man i gang med New Ways of Working, når ens ledelse og herunder topledelse ikke udviser interessent for det? Deres popcorn er givetvis ikke poppet 🙂 Hvad vil være den bedste måde at introducere det for dem? Hvad skal der til for at fange deres opmærksomhed? Jeg tror ikke det er bevidst at de ikke interesserer/involverer sig i det, da alt deres erfaring og rutiner er fra Old Ways of Working. Hvad kan gnisten der kan tænde bålet være?

Hvordan får man medarbejderne med på en transformation, når de ikke orker mere forandring og travlhed, og bare vil have arbejdsro?

Kan man lave New Ways of Working på tværs af kulturer og lande? Vi er en organisation med kontorer og afdelinger i 6 lande i verden.

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author