Episode 49: Keep & Try på work from home under Corona

Dine værter er Puk Falkenberg, Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch. 2. juni 2020. Foto af Bench Accounting on Unsplash

 

Vi samler op på, hvad vi tager med os fra to måneders intensiv working from home.

Hvad har virket godt og hvad vi kunne tænke os at prøve endnu mere af fremadrettet? Det gør vi med en klassisk “Keep & Try”-øvelse, hvor vi hver især har brainstormet på forhånd.

Vi kommer ind på både struktur på dagen og arbejdet, socialisering og mangel på samme. Vi taler om tools, der hjælper med effektiviteten, og forventningsafstemning som et af de helt store omdrejningspunkter. Og vi ender med en snak om distribueret og asynkront arbejde, som et bud på fremtidens arbejdsform.

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg, Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Bloch

Line Bloch
Group Manager, Keynote Speaker & Podcast host

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author

Mere relevant læsning

  • Gode tools til at holde styr på stumperne: Slack er vores favorit collaboration tool, Trello er godt til brainstorms og to do lister, Miro er et meget velfungerende online whiteboard. Vores favorit mødetool er zoom, på trods af den kritik der har været oppe.
  • Pomodoroteknikken er genial til at skabe fokus. Der findes et hav af apps og artikler om pomodoro teknikken, så her er wikipedias beskrivelse.