Episode 47: Teal Dots in An Orange World – FAQ

Dine værter er Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch. 19. maj 2020. Foto af Rohit Farmer on Unsplash 

 

Hvordan er det gået med Eriks seneste bog, Teal Dots in an Orange World, siden udgivelsen i november?

Hvad spørger folk om – og hvad stiller de spørgsmål til?

Det taler vi om i denne episode.

Teal Dots in an Orange World beskriver hvordan man i større organisationer kan implementere områder (dots) af uformel organisk organisering, midt i en orange, corporate struktur. Det er tit vanskeligt at skalere progressive organisationsformer (for eksempel sociocracy, agile, lean startup og Teal) til mere end måske 100 medarbejdere, og derfor er der tit brug for en blanding af gammelt og nyt; af teal og orange.

Denne 9-elements model er en af de grundlæggende indsigter i bogen, og er også den, som får meget positiv feedback: (figur)

Erik har siden udgivelsen holdt omkring 20 keynotes og oplæg baseret på bogen. I den tid har han samlet de fire hyppigste spørgsmål han får:

  1. Hvor er vores kerneproces henne i det her?
  2. Hvad gør vi så med iso, compliance etc.?
  3. Er hierarkiet væk?
  4. Hvem bestemmer?

Hør episoden for at få svarene.

9-element modellen fra bogen:

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg, Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Bloch

Line Bloch
Group Manager, Keynote Speaker & Podcast Host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author