Episode 44: Toplederens netværk

Dine værter er Puk Falkenberg, Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch. 7. april 2020. Photo by jose aljovin on Unsplash

 

Har man brug for et netværk som topleder? Svaret er klart ja, men hvilke komponenter består toplederens netværk af? Og hvordan dyrker man sit netværk som topleder?  

I denne episode kan du høre hvordan du kan kortlægge dit netværk som leder, og hvad det kan bruges til. Det gælder i øvrigt også hvis du er menig medarbejder. 

Online, offline, intern og ekstern

I modellen, som du kan se her på siden, deler vi dit netværk op i efter fire karakteristika: offline (dvs fysisk ude i virkeligheden), online (dvs kontakter du har via f.eks på sociale medier), internt i din virksomhed og eksternt. 

Vi anbefaler at du efter at have lyttet til podcasten kortlægger dit eget netværk ved hjælp af modellen, og måske endda lægger en strategi for hvordan du kan få fyldt de huller ud, du måske ser der er.   

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg, Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch. 

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Podcast host
& Keynote Speaker

Line Bloch

Line Bloch
Founder and Partner, Leadership Advisor & Keynote Speaker