Episode 69: Slut på denne sæson

Dine værter er Puk Duerlund Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 9. november 2021.

 

Denne episode er den sidste i første sæson af Fremtidens Ledelse To-Go … en lang sæson på 3 år og 9 måneder, 77 episoder, nogle mini-serier, 108.830 downloads og 1.413 lyttere pr episode.

Nu skifter vi tempo og udgiver i stedet Fremtidens Ledelse To-Go i klumper, hvor vi fokuserer på et specifikt tema af gangen.

Samtidigt starter vi Good Morning April podcasten, på engelsk og med internationalt sigte. Den tager udgangspunkt i det vi samles om i Good Morning April, nemlig fremtidsforskning, future of work og forandringsledelse, så følg med på LinkedIn når vi annoncerer den podcast.

Tak fordi DU er med til at skabe fremtidens ledelse – og bliv hængende for vi er slet ikke færdige endnu 🙂

KH

Puk og Erik

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Duerlund Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Duerlund Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author