Episode 52: Er dit popcorn poppet?

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 22. september 2020. Photo by Christopher Paul High on Unsplash

Er dit popcorn poppet? Forandringsledelse på det personlige plan.

At “popkornet er poppet” er et mentalt billede på folk, der har set og oplevet fremtidens arbejde/organisation/lederskab/kultur etc, og har indset, at det virker.

Både selve processen at poppe popkorn og det irreversible resultat (et popkorn kan ikke foldes tilbage til en tør majs) er fine beskrivelser for transformerende forandringsledelse. I denne episode dykker vi ned i hvordan det sker, hvordan vores eget “popkorn poppede” og hvordan man kan få andres popkorn til at poppe.

Sagt med andre ord: Det er en episode om forandringsledelse på det personlige plan, og om hvordan det sker og smitter.

Lyt med, når vi taler om popkornmetaforen og om “Mount Stupid”.

Om to fortællinger fra både Erik og Puk om hvornår deres popkorn er poppet.

Om mennesker der fascinerer, inspirerer, stiller spørgsmål og får os til at stille spørgsmål.

Om hvordan man ikke kan overbevise folk, men kun inspirere.

Om at folk der har oplevet New Ways of Working er de bedste til at inspirere andre.

Om Twitter og filterbobler.

Og om hvordan man får det til at ske i en organisation.

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author