Episode 28: Vores rytme vores ugemøde

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard, 16. april 2019

Hvordan kan du med tre tavler skabe en rytme for din organisation? I denne episode gennemgår Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard, vores rytme fra strategidag til ugemøde. Lyt med og få inspiration og fif til, hvordan du kan finde og skabe en rytme for din organisation.

Velkommen til Fremtidens Ledelse to-go!

Vores rytme fra strategidag til ugemøde

I dette værktøjsafsnit gennemgår vi vores ugentlige rytme i Bloch&Østergaard. Vores to vigtigste elementer i vores rytme er 1) vores ugemøde hver fredag, og 2) vores løbende kommunikation på Slack. I episoden dykker vi ned i ugemødet, og gennemgår vores proces fra idé til penge.

Et hurtigt overblik giver dig tre tavler, som vi snakker om i episoden:

  1. Vores ”strategiske backlog” tavle, som til vores halvårlige strategidag bliver fyldt op med idéer og strategiske initiativer. Denne tavle har en gennemløbstid på et halvt år.
  2. Vores ”På forretningen” tavle, som er vores løbende arbejde på forretningen (storytelling, administration og interne initiativer). Denne tavle har en gennemløbstid på et par uger.
  3. Vores ”I forretningen” tavle, som er vores arbejde med vores kunder, workshops og foredrag. Denne tavle har en gennemløbstid på en uge.

Flowet kører typisk fra tavle 1 til tavle 3. Strategiske initiativer føres løbende ind på tavlen ”på forretningen”, hvor vi arbejder videre med idéen. Den bliver måske til en idé, som vi tester eller arbejde med hos en eller flere af vores kunder, og føres derfor videre til tavlen ”i forretningen”.

Vi kan desuden anbefale at læse om værktøjet: “Kanban Board Agenda”, som supplement til denne episode.

Agendaen til vores ugemøder er simpel

Hver fredag eftermiddag har vi vores ugemøde – og ugen føles ikke ordentlig afsluttet, hvis vi ikke samles og runder ugen af sammen. Det er der en helt specielt grund til, da ugemødet er et afgørende øjeblik i vores rytme.

Agendaen er bygget op efter de fire P’er:

  1. Purpose
  2. People
  3. Progress
  4. Profit

Hvert ugemøde starter med spørgsmålet ”Hvad har du lavet i denne uge, for at skabe organisationer, hvor alle vil møde op?” og slutter med ”Hvornår mødes vi igen?”. Er du blevet nysgerrig på, hvad der ellers gennemgås til ugemødet, så lyt med i ugens episode.

Dine værter i denne episode

Hos Bloch&Østergaard tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Partner, Leadership Advisor & Key Note Speaker

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author

The world and your employees have changed.
Do you want to keep up
– and shape the future?

Are you looking for
a coach or
a professional mentor?

Looking for a thought-provoking speaker
with knowledge of the future
and how to turn it into daily life?