Episode 10: Hold dig relevant

hvordan forbliver du relevant

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard, 30. maj 2018

I denne episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi hul på vores nye tema og sætter fokus på, hvordan du forbliver relevant. I episoden gennemgår vi tre elementer på overordnet plan, som vi i senere episoder vil dykke ned i.

Episoden sætter scenen for vores kommende tema og hvad vi mener, når vi taler om hvordan du forbliver relevant og hvorfor.

Velkommen til Fremtidens Ledelse To-Go, en podcast du kan tage med på farten.

Forbliv relevant! Både som virksomhed og som medarbejder

Vi har sagt det før, og siger det gerne igen: Verden er VUCA. Der er behov for, at vi hele tiden udvikler os som virksomhed og søger Blue Ocean.

En af de vigtigste aspekter her er, at I som virksomhed holder jer relevante overfor kunderne og markedet.

Men, det er også vigtigt, at du som medarbejder holder dig relevant for din organisation såvel som for markedet du befinder dig på. Har du fx fulgt med den teknologiske udvikling og styr på, hvordan man uploader en YouTube video? Eller hvad automatiseringen kan bibringe af gode oplevelser? Er du nysgerrig på nye evner og kompetencer og viden?

I episoden kommer vi ind på de tre vinkler:

  1. Relevant som virksomhed over for markedet
  2. Relevant som virksomhed over for medarbejderne, så man kan tiltrække og fastholde de rigtige og de gode medarbejdere.
  3. Relevant som medarbejder over for den arbejdsgiver man har og over for det marked man arbejder i.

Dine værter i denne episode

Hos Bloch&Østergaard tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Partner, Leadership Advisor & Key Note Speaker

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author

Do you need input on how to get started?
Take a look at at our categorized toolbox here
– it’s all free

Looking for a thought-provoking speaker
with knowledge of the future
and how to turn it into daily life?

Are you looking for
a coach or
a professional mentor?