S02E04 – Forandring i fremtidens organisationer

Dine værter er Puk Duerlund Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard, 9. marts 2022

Hvordan ser en fremtidig transformation ud? Gør vi noget nyt eller som vi plejer? Hvordan ser fremtidens organisationer ud og har vi stadig et change team? De spørgsmål og flere kommer vi ind på i denne mini sæsons sidste episode.

Lyt med og bliv inspireret til mulige fremtider.

Dine værter i denne episode

Vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Puk Duerlund Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Duerlund Falkenberg
Co-Founder and Organizational Designer

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Co-Founder and Futures Thinker