Miniserie del 3 – Danfoss eSteering (Progressive virksomheder)

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard, 23. marts 2021

Kom med ind i maskinrummet hos Danfoss eSteering, hvor Rikke Helbo Kjaer tager os med ind i hvordan de har arbejdet med selvledelse, holacracy, teal, cirkler og meget mere. De er i sandhed en Teal Dot i midten af en meget stor orange maskine.

Pointer du kan tage med fra episoden:

  • eSteering i Danfoss er en ‘Teal Dot in an Orange World’
  • Det er forankret i toppen
  • Der er træning til alle – i alt
  • Det er frivilligt at være med
  • De træffer beslutninger, sammen.

Som Rikke siger er det ikke en forandring der slutter. De genbesøger ofte processer, procedure og de mekanismer de har sat i søen. Er de stadig relevante og brugbare? I fremtiden vil de dog gerne stille skarpt på karriereveje i eSteering. For hvordan ser det ud, når man er selvledende?

Dine værter i denne episode

Hos Bloch&Østergaard tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Partner, Leadership Advisor & Key Note Speaker

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author