Episode 65: Den uendelige forandring

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard, 13. juli 2021

Hvad er den uendelige forandring?

Der er forskel på forandringer, men er der også forskel på om de er endelige eller uendelige? I denne episode dykker vi ned i begreberne ‘finite’ og ‘infinite’, hvor udtrykket ‘the infinite game’ introduceret af Simon Sinek i bogen af samme navn. For er der en sammenhæng med forandring?

Begreberne:

  • Et endeligt spil (finite game) er med kendte spillere, faste regler og der er nemt at spotte vindere og tabere. F.eks. i fodbold.
  • Et uendeligt spil (infinite game) er der både kendte og ukendte spillere, reglerne kan ændre sig og målet er at blive i spillet så længe som muligt. F.eks. den kolde krig.

Problemet, ifølge Simon Sinek opstår, når en spiller fra det endelige spil møder en fra det uendelige. Er det også sådan i forandring?

Vi kommer ind på eksperimenter, kortlægning af forandring og hvad du selv kan påvirke og ikke kan for at forstå hvornår din forandring er uendelig og hvornår den er endelig – og ikke mindst hvordan du navigerer i de to.

Dine værter i denne episode

Hos Bloch&Østergaard tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Partner, Leadership Advisor & Key Note Speaker

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author