Episode 60: Brug stilhed i din ledelse – med Bastian Overgaard

Dine værter er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard. 20. april 2021.

 

Støjfri ledelse. Begrebet stammer fra Bastian Overgaards nye bog, som sætter stilhed på dagsorden. I denne episode har vi besøg af Bastian og vi dykker helt ned i det at bruge stilhed som greb i ledelse. Ja faktisk, så er vi i episoden også stille. 

Stilhed handler om tillid, respekt, samhørighed, lydhørhed og refleksion. Lyt med i episoden og bliv klogere på hvordan du kan bruge stilhed i ledelse. 

Det du kan tage med fra episoden er: 

  • Stilhed skal faciliteres rigtigt 
  • Der er flere slags stilhed, find den der passer til anledningen 
  • Det kræver mandat at indføre stilhed i møderne på arbejdspladsen 
  • Du kan indføre stilhed i f.eks. workshops 
  • Stilhed kan sagtens indføres i online møder 
  • Den første der tager ordet, sætter retningen, derfor er stilhed god før videndeling og beslutninger 

Dine værter i denne episode

Podcasten Fremtidens Ledelse To-Go er et con amore projekt og samarbejde mellem nuværende og tidligere partnere i Bloch&Østergaard. Derfor vil det ikke altid være de samme værter, du kommer til at høre. Dine værter i denne episode er Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet, i Spotify og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Change Agent, Keynote Speaker & Podcast host

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author