Episode 39: Rytmer i organisationen

Dine værter er Line Bloch og Erik Korsvik Østergaard, 26. November 2019

Hvad betyder rytmer for din organisation? Det dykker vi nærmere ned i, i dette afsnit af Fremtiden Ledelse to-go! hvor Erik Korsvik Østergaard og Line Bloch taler om rytmer i din organisations hverdag.  Med rytmer mener vi tilbagevendende begivenheder, f.eks. helt klassiske ugemøder, daglige standups eller check-ins – men med et bevidst design og specifikke emner. 

To designparametre i rytmer i den moderne organisation

Vi diskuterer to typer rytmer: rhythm of business og rhythm of connections. 

Rhythm of business har fokus på distribuering af faglig viden, håndtering af kerneprocesser, koordinering af opgaver og problemløsning.

Rhythm of connections er møderækker og events, der har fokus på virksomhedskultur og samarbejde, og udvikling af både medarbejdere og relationerne mellem dem.  

Vi berører:  

  • hvordan man undgår at det bliver dobbeltop på møder og uproduktiv snak; og i stedet få mere fokuserede møder. 
  • Hvor man starter hvis man vil have mere struktur og meningsfuldhed ind i sin virksomheds rytmer. 

Dine værter i denne episode

Hos Bloch&Østergaard tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Line Bloch og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Bloch
Founder and Partner, Leadership Advisor & Key Note Speaker

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author