Episode 38: Fra brandtaler til polyrytmiske pivoteringer

Din vært er Puk Falkenberg, d. 12. November 2019

I denne episode er Puk Falkenberg din guide gennem nogle gemte lydfiler fra Global Peter Drucker Forum 2018, som ikke er blevet udgivet før. Skal du med i år eller blot er nysgerrig på brandtalerne fra sidste år, så lyt med her! 

Et ton af brandtaler

Global Peter Drucker Forum er en ledelseskonference, der hvert år afholdes i Wien. I år er det 11 år konferencen afholdes og årets tema er: ’The Power of Ecosystems’. Sidste år, i 2018 var konferencens tema: ’Management – the human dimension’, hvor der var et ton af brandtaler. Brandtaler af den slags, hvor taleren bliver helt rød i hovedet, sprutter af både begejstring, passion og med et formål om at sprede handling til de, der lytter.  

Vi har samlet klip fra vores tanker fra sidste år, som du kan lytte med i her. Lyt med og brug episoden som opvarmning til dette års konference. Vi glæder os meget til igen at deltage og få nye indtryk med hjem.  

Skal du med i år?

Hvis du skal deltage på årets konference, så skriv til os og lad os mødes og dele inspiration og tanker fra konferencen.Har du ikke mulighed for fysisk at deltage i Wien, så kan du købe en streaming billet og alligevel deltage – eller du følge hashtagget #GPDF på twitter og instagram, hvor vi kan dele vores tanker og refleksioner.  

Dine værter i denne episode

Hos Bloch&Østergaard tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Vi vælger derfor vores egne chefer og vores egne arbejdsopgaver. Derfor vil du i Fremtidens Ledelse to-go opleve, at det ikke altid er de samme værter. I denne episode har Puk Falkenberg og Erik Korsvik Østergaard været dine værter.

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Puk Falkenberg

Puk Falkenberg
Partner, Leadership Advisor & Key Note Speaker

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard
Founder and Partner, Leadership Advisor, Key Note Speaker, & Author